Skip to content Skip to footer

Predstavljamo vam naš najnoviji i iznimno kvalitetan projekt - Podsused 2!

Smješten na samom ulazu u Zagreb, ovaj stambeni kompleks nudi nevjerojatnu kombinaciju komfora, moderne opreme i vrhunskog dizajna. S 22 stana, 17 garažnih mjesta i 18 vanjskih parkirnih mjesta, West Side Residence – Podsused 2 pruža priliku za udoban i siguran život u svakom aspektu. 

Lokacija stambene zgrade nalazi se u neposrednoj blizini sve važnije javne infrastrukture koja obuhvaća supermarket, školu, vrtić, sportsku dvoranu i dom zdravlja što je čini idealnim mjestom za život.  

Ovaj izuzetan stambeni kompleks predstavlja visoki standard kvalitete prilagođen suvremenim životnim potrebama. Smješten na odličnoj lokaciji, obogaćen vrhunskom opremom i u neposrednom susjedstvu javne infrastrukture, West Side Residence – Podsused 2 ne ograničava se samo na stambeni prostor nego predstavlja pravo urbano remek-djelo koje se harmonično uklapa u puls grada. 

O projektu 

Predstavljamo vam West Side Residence – Podsused 2, vrhunsko opremljenu stambenu zgradu koja se smjestila na ulazu u zapadni dio grada Zagreba. Ovaj izuzetan projekt obuhvaća 22 stambene jedinice čije površine variraju od 35 m2 do 110 m2, svaka s osiguranim garažnim ili vanjskim parkirnim mjestima te dodatnim spremištima. Objekt se prostire na četiri etaže uz podzemnu razinu gdje se nalaze garažna parkirna mjesta. Pristup podzemnoj etaži omogućen je dizalom koje omogućuje direktan pristup svakoj etaži. 

Stanovi u prizemlju imaju vlastiti vrt, dok ostali stanovi nude prostrane balkone i terase. Ovaj kompleks je pažljivo osmišljen kako bi pružio raznolike opcije življenja, istovremeno osiguravajući praktičnost i udobnost za sve stanare.

glass-window

pvc stolarija visoke kvalitete

DIZALO SA STANICOM NA SVIM ETAŽAMA

DIZALICE TOPLINE, PODNO GRIJANJE

supermaket u blizini

javni prijevoz

klima uređaji

Vrhunska oprema za stanovanje iz snova 

Ovaj projekt predstavlja spoj izuzetne estetike i funkcionalnosti, pružajući vam ne samo dom, već i način života koji je u potpunosti prilagođen suvremenim potrebama. 

S obzirom na visoke stropove, elegantnu PVC stolariju renomiranog proizvođača Marlex d.o.o. te protuprovalna/protupožarna vrata razine EI30 od strane Mitra d.o.o., vaš dom će biti oaza sigurnosti i udobnosti. Podovi su obloženi parketom 1. klase i keramičkim pločicama vrhunskog proizvođača, stvarajući estetski dojam koji će vas oduševiti.

Ulaskom u ovaj kompleks, ulazite u suvremeni svijet tehnologije i praktičnosti. Svi stanovi su opremljeni klima jednicom, dizalicama topline te podnim grijanjem za dodatnu energetsku efikasnost. Optika u zgradi omogućava brzu i stabilnu internet vezu, dok će dizalo sa stanicama na svim etažama olakšati svakodnevne aktivnosti. Sve ovo čini West Side Residence – Podsused 2  savršenim domom za suvremenu obitelj.

Savršena lokacija za život u zajednici 

Život u West Side Residence – Podsused 2 pruža ne samo udobnost unutar doma, već i praktičnost izvan njega. Svi stanovi dolaze s vlastitim vanjskim parkingom ili garažnim parkingom, dok je supermarket u neposrednoj blizini, čineći svakodnevne nabavke brzima i jednostavnima. Javni prijevoz je također lako dostupan, pružajući brzu povezanost s ostatkom grada. Osim toga, dodatni sadržaji kao što su dječji park i trgovina osiguravaju da život u Podsused 2 bude potpuno ispunjen.

Lokacija stambene zgrade West Side Residence – Podsused 2 nalazi se na adresi Samoborska cesta 253, poznatijoj kao “stara Samoborska”, u neposrednom susjedstvu ključnih javnih objekata.

U neposrednoj blizini nalazi se i stajalište prigradskog vlaka (stanica Podsused), pružajući brzu povezanost s prometnom mrežom grada. Također, tu je i autobusna stanica/okretište gradskog prijevoznika (ZET), koja omogućava izravnu vezu s okretištem tramvaja na Črnomercu (linija 119) te okretištem na Ljubljanici (linija 116).

Sama mikrolokacija pruža više pravaca pristupa pri ulasku u zapadni dio grada, čime omogućuje brzu integraciju sa Zagrebačkom obilaznicom i jednostavan pristup autocesti preko Priobalne ceste. Ova povlaštena pozicija čini West Side Residence – Podsused 2 iznimno dostupnim, nudeći istovremeno brzu povezanost s ključnim gradskim destinacijama i važnim prometnicama.

PVC stolarija visoke kvalitete

(troslojno staklo s ispunom argonom, 6komorni sustav) renomiranog domaćeg proizvođača Marlex d.o.o.

Protuprovalna / protupožarna vrata

razine EI30 proizvođača Mitra d.o.o.

Zidovi i podovi sanitarija obloženi keramikom talijanskog proizvođača

Podovi stanova obloženi parketom 1. klase

te keramičkim pločicama renomiranog proizvođača

Dizalice topline, podno grijanje, klima uređaji

Fasada u sustavu ETICS

kombinacije mineralne vune i stiropora debljine 15cm

Osiguran dodatan sadržaj

dječiji park, trgovina

Dizalo sa stanicama na svim etažama

Visoki stropovi